• CO-gecertificeerd
  • Allround installatiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar

Voor onze vacature voor een loodgieter in Bergeijk en omstreken zijn wij op zoek naar een nieuwe kracht. Bent u een vakbekwame loodgieter en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Bergeijk, nabij Riethoven en Reusel? Dan is onze vacature voor loodgieter precies wat u zoekt. Wij zijn een klein, hecht team dat streeft naar kwaliteit en klanttevredenheid.

Heeft u interesse in deze vacature?

Vul ons contactformulier in!

Wat houdt de vacature voor loodgieter in?

Voor onze vacature voor loodgieter zoeken we iemand die klantvriendelijk is, goed kan samenwerken maar ook zelfstandig aan de slag kan. Flexibiliteit is een must, aangezien de baan veelzijdig en afwisselend is; geen dag is hetzelfde. Als veelzijdige loodgieter zult u te maken krijgen met een breed scala aan werkzaamheden, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving. Wij zijn namelijk werkzaam in diverse vakgebieden. Zo voeren wij het onderhoud, plaatsen en vervangen van cv-ketels uit, maar schieten wij ook te hulp als er (spoed)klussen zijn. Dit kunnen verschillende klussen zijn op het gebied van warmtepompen, gas-, water-, sanitair- en rioolinstallaties.

Hier vindt u een overzicht van de lopende of afgeronde projecten.

Bekijk alle projecten

Wat bieden wij?

Als onderhoudsmonteur bij ons bedrijf kunt u rekenen op een salaris dat overeenkomt met uw functie. Wij bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden en de kans om te werken in een gezellig, betrouwbaar en klein team. Ons team bestaat uit allround-installatiemonteurs en loodgieters, die allemaal een passie hebben voor het vak.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de vacature voor onderhoudsmonteur? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar info@westerveldinstallatietechniek.nl. Naast deze vacature hebben wij ook andere vacatures in de installatietechniek, zoals voor de vacature voor cv-monteur. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om direct te solliciteren op deze veelbelovende positie.