Van sloop tot oplevering

Is uw badkamer toe aan een grote opknapbeurt of wilt u iets totaal anders? Dan bent u bij Westerveld Installatietechniek aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u de complete badkamerrenovatie, van a tot z.

Was de badkamer van oudsher een ruimte waar men zich waste en verzorgde, tegenwoordig is de badkamer steeds meer een ruimte voor ontspanning en comfort. Is uw badkamer toe aan vernieuwing. Uit noodzaak of voor meer comfort en gebruiksgemak? Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Wanneer u plannen heeft om uw badkamer of toiletruimte te renoveren / verbouwen, dan maken wij tijd voor u vrij, zodat we samen met u kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Daarvoor maken wij graag voor u een afspraak bij een toonaangevende showroom waar wij nauw mee samenwerken. Daar kiest u samen met de badkameradviseur een badkamer die precies past bij uw wensen en behoeften. Over de installatie en alles wat er bij de verbouwing van uw badkamer komt kijken, hoeft u zich geen zorgen te maken. Westerveld Installatietechniek verzorgt uw renovatie namelijk van sloop tot oplevering

Wij nemen u namelijk alle zorg uit handen en coördineren de renovatie van uw badkamer tot in de puntjes. Dit omvat dus ook het timmer-, stuuk-, elektra- en tegelwerk . Daarbij worden alle werkzaamheden die hierbij komen kijken door de installateurs van Westerveld Installatietechniek zelf geregeld. En daar waar zij niet over de juiste expertise beschikken, wordt samengewerkt met enkele vaste en vakbekwame partners. Denk hierbij aan erkende tegelzetters of timmermannen. Overall heeft u echter één aanspreekpunt voor het gehele traject van badkamerrenovatie: Westerveld Installatietechniek. Dat geeft een zeker en prettig gevoel!

Uiteraard is Westerveld Installatietechniek specialist in installaties. Wij maken, verbouwen en renoveren dan ook badkamers in alle soorten en maten, van eenvoudige toiletcombinaties met douche tot luxe en uitgebreide badkamers compleet met sauna en stoomcabine.

Maar ook voor verhoogde toiletpotten of speciale aanpassen voor uw oudere dag, zoals grepen en beugels bij uw douche of bad en complete badkamervoorzieningen voor minder-validen behoren tot onze werkzaamheden.

Vrijblijvend advies

Weet u niet zeker wat er met uw badkamer mogelijk is? bel ons voor afspraak of een vrijblijvend advies.