image0Vandaag is het mijn beurt om me voor te stellen…..mijn naam is Sonja van Poppel-Pennings.

Sinds 2016 jaar werk ik parttime, 20 uurtjes, op kantoor bij Westerveld. Dat doe ik met veel plezier omdat het een innoverend bedrijf is en de werkzaamheden steeds uitgebreider en uitdagender worden.
Ik ben 12,5 jaar getrouwd met een lieve man, Johan en ben mama van 2 gezellige meiden van 9 en 6 jaar, Lynn en Leah.

Ik werk ook nog ca. 12 uur als schoonheidsspecialiste bij een schoonheidssalon in Dommelen.
Toen ik 2,5 jaar geleden Hans ging ondersteunen met de facturatie, had ik wel van een t-koppeling gehoord, maar niet gedacht dat er zoveel varianten en prijzen waren. Laat staan zoveel verschillende koppelingen. Tegenwoordig weet ik wel beter!
Bij de klanten wordt er door de heren alles keurig netjes bijgehouden maar nog alles op de “old school” manier. Veelal handgeschreven bonnen met alle materialen die bij een ‘klus’ worden gebruikt, transformeer ik tot een nette factuur.
Het bedrijf blijft zich ook ontwikkelen, qua werkvoorbereiding, planning en calculatie, alles wordt steeds meer geautomatiseerd. Een hele fijne ontwikkeling binnen het bedrijf!

Iedere keer komt er voor mij weer een nieuwe werkzaamheid bij; een stukje planning, receptiewerkzaamheden, marketing en nu weer een stukje organisatie. Daar houd ik wel van!

Westerveld is een heel prettig bedrijf om voor te werken!