Bent u op zoek naar een cv-monteur of een cv-onderhoudsmonteur in de omgeving van Riethoven of Reusel? Westerveld Installatietechniek in Bergeijk is een gecertificeerd bedrijf dat diverse cv-monteurs en cv-onderhoudsmonteurs in dienst heeft. Met een klein team voorzien wij onze klanten van kwaliteit, vakwerk en een goede service. Heeft u problemen met uw cv of is het onderhoud nodig? Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u een cv-monteur nodig?

Maak direct een afspraak!

Wat kunnen wij als cv-monteur voor u betekenen?

Als cv-onderhoudsmonteur helpen wij u op diverse manieren. U schakelt ons niet alleen in voor het plaatsen of vervangen van een cv-ketel, ook het onderhoud is iets wat wij voor u kunnen uitvoeren. Zo bent u voorzien van onder andere:

Verwarming
Met een verwarmingssysteem kunt u uw huis behaaglijk en comfortabel maken. Wij bieden u een breed scala aan verwarmingselementen aan, zoals reguliere centrale verwarming, vloerverwarming, maar ook sfeerhaarden en gaskachels. Onze cv-monteurs zijn deskundig in het installeren en onderhouden van deze systemen, waardoor ze altijd voldoen aan de huidige milieueisen.

Hr-ketels
Hr-ketels zorgen voor een lekker warm huis. Bovendien zijn ze compact, stil, gebruiksvriendelijk en bijzonder zuinig. Wij werken voornamelijk met Hr-ketels van Bosch en Nefit, met de expertise van onze cv-onderhoudsmonteurs om ze optimaal te laten functioneren. Nefit bracht als eerste ter wereld de Hoogrendement (HR) verwarmingsketel op de markt en onze cv-monteurs zorgen ervoor dat deze ketels hun maximale potentieel bereiken.

Radiatoren
Onze cv-monteurs adviseren u graag over de beste opties. Denk hierbij aan het plaatsen van een extra radiator om een koude kamer te verwarmen of een decoratieve oplossing voor uw nieuwe badkamer. Wij bieden een groot en divers assortiment radiatoren aan. Wij kunnen zelfs als loodgieter ingeschakeld worden als er leidingen verlegd dienen te worden.

Vloerverwarming
Het verwarmen van uw huis middels een radiator is nog immer de meest gebruikte verwarmingsvorm. Vloerverwarming, daarentegen, biedt vele voordelen en is energiezuinig, zeker in combinatie met een HR-ketel. Onze cv-onderhoudsmonteurs kunnen u adviseren over de integratie van vloerverwarming in uw bestaande of nieuwe woning.

24 uursservice & onderhoud
U behaalt het optimale rendement van uw cv-installatie door regelmatig goed onderhoud te laten uitvoeren. Wij bieden u een unieke service aan, waarmee onze cv-onderhoudsmonteurs 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staan bij storingen en/of onderhoudsbeurten.

Onderhoudscontracten
Met een onderhoudscontract wordt uw cv-ketel jaarlijks gecontroleerd door onze cv-monteur. Hij controleert of alles nog naar behoren werkt, verricht klein onderhoud en stelt uw cv-ketel weer helemaal juist af. Dit preventieve onderhoud wordt uitgevoerd door onze deskundige cv-onderhoudsmonteurs. Het zorgt voor een langere levensduur van uw cv-installatie en voorkomt onnodige onderhoudskosten. Informeer naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract met een allround-installatiemonteur dat past bij uw cv-installatie.

Schakel ons vandaag nog in

Wacht niet te lang met problemen aan uw cv-ketel en schakel ons in als uw cv-monteur. Onze cv-onderhoudsmonteurs helpen graag bij het oplossen van de problemen. Met goed onderhoud kunnen wij deze problemen zelf voorkomen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Wilt u onderdeel worden van ons team? Bekijk dan zeker onze vacatures, zoals de vacature voor cv-monteur.