Verwarming

Met een verwarmingssysteem kunt u uw huis behaaglijk en comfortabel maken. Westerveld Installatietechniek biedt u een breed scala aan verwarmingselementen: reguliere centrale verwarming, vloerverwarming, maar ook sfeerhaarden en gaskachels.

Welk systeem u ook kiest, ze voldoen allemaal aan de strenge milieu eisen van tegenwoordig. Dat is niet alleen goed voor ons milieu, maar ook vriendelijk voor uw portemonnee. De geavanceerde technieken zorgen namelijk voor een hoog rendement, een lange levensduur, een lagere milieubelasting en lagere energierekeningen.

HR-ketels

HR-ketels zorgen voor een lekker warm huis. Bovendien zijn ze compact, stil, gebruiksvriendelijk en bijzonder zuinig. Westerveld Installatietechniek werkt voornamelijk met HR-ketels van Bosch en Nefit. En niet voor niets, want Nefit bracht als eerste ter wereld de Hoogrendement (HR) verwarmingsketel op de markt. Sindsdien zijn zij marktleider in energiezuinige oplossingen voor verwarming en warm water.

Radiatoren

Of u nu behoefte heeft aan een extra radiator voor het verwarmen van een koude kamer of op zoek bent naar een decoratieve oplossing voor uw nieuwe badkamer. Wij bieden u een groot en divers assortiment radiatoren.

Vloerverwarming

Het verwarmen van uw huis middels een radiator is nog immer de meest gebruikte verwarmingsvorm. Toch zijn er ook veel voordelen verbonden aan vloerverwarming.

  • Vloerverwarming is energiezuinig, zeker in combinatie met een HR-ketel
  • Het geeft een hoge mate van comfort in uw woning
  • Vloerverwarming is zeer hygiënisch doordat de gelijkmatige temperatuur luchtcirculatie voorkomt en de luchtvochtigheid bij lagere temperaturen gemiddeld zo’n 12% hoger ligt dan bij een radiator

In tegenstelling tot wat vroeger werd gedacht, is vloerverwarming toepasbaar in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Vraag naar de mogelijkheden voor uw woning.

24 uur service & onderhoud

Optimaal rendement van uw cv installatie behaalt u met goed en regelmatig onderhoud. Westerveld Installatietechniek biedt u een unieke service, waarmee wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staan bij storingen en/of onderhoudsbeurten.

Onderhoudscontracten

Met een onderhoudscontract wordt uw cv ketel jaarlijks gecontroleerd door onze servicemonteur. Hij controleert of alles nog naar behoren werkt, verricht klein onderhoud en stelt uw cv ketel weer helemaal juist af. Met dit preventieve onderhoud haalt u het meeste rendement uit uw ketel en zorgt u voor een langere levensduur van uw cv installatie. Ook kunt u zo onnodige onderhoudskosten voorkomen. Wilt u verzekerd zijn van een maximale betrouwbaarheid van uw cv installatie, informeer dan naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract dat past bij uw cv installatie.