Water heeft u nodig in uw hele huis, van keuken tot badkamer en toilet, maar ook voor de wasmachine of voor het bewateren van de planten in uw tuin. En niet te vergeten als gewoon drinkwater.

Westerveld Installatietechniek is uw vakman voor het installeren van een waterleidinginstallatie. Deze zijn er vele verschillende vormen en maten. Van een eenvoudig fonteintje op uw toilet tot een riante badkamer met regendouche en bubbelbad. Uiteraard adviseren wij u een installatie die het beste past bij uw wensen en behoeften.

Drinkwater

Drinkwater moet zuiver en fris uit de leiding komen. Daarom werkt Westerveld Installatietechniek uitsluitend met gecertificeerde leveranciers die kwaliteit en betrouwbaarheid leveren.

Warmwatervoorziening

De warmwatervoorziening in uw huis kan op diverse manieren worden gerealiseerd. Westerveld Installatietechniek is van alle markten thuis en biedt u de beste oplossing en het hoogste gebruiksgemak.

  • Leveren, installeren en aansluiten van geisers en elektrische boilers
  • Leveren, installeren en aansluiten van speciale boilers voor de keuken, zoals een plintboiler of 10 en 15 liter inbouwboilers met extra laag energieverbruik
  • Leveren, installeren en aansluiten van indirect gestookte boilers en combiketels
  • Leveren, installeren en aansluiten van tapwater-circulatiepompen voor een legionella-veilige warmwater installatie. Deze techniek passen wij met name toe bij restaurants, sportaccommodaties en de luxere woonhuizen.

Onderhoud en reparatie van waterleidingen

Ook voor het monteren van buitenkranen, ontdooien van bevroren leidingen of het aansluiten van wasmachines en vaatwassers bent u bij Westerveld Installatietechniek aan het juiste adres. Tevens verzorgen wij voor u het onderhoud en de reparatie van uw waterleidingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.