• CO-gecertificeerd
  • Allround installatiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare loodgieter in Bergeijk? Westerveld Installatietechniek, werkzaam als loodgieter in de regio’s Riethoven, Reusel en Valkenswaard, biedt een uitstekende service aan. Met onze 24/7-service staan wij altijd klaar om u te helpen bij spoedgevallen. Of het nu gaat om een lekkage, verstopping of een probleem met uw verwarming, ons team is er om u snel en efficiĆ«nt van dienst te zijn.

Bent u op zoek naar een loodgieter?

Maak direct een afspraak!

Wat kunnen wij als loodgieter voor u betekenen?

De expertise van een veelzijdige loodgieter is onmisbaar in elk huishouden. Onze experts zijn gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden, waaronder:

Dit brede aanbod aan diensten zorgt ervoor dat ons team van allround-installatiemonteurs elke klus, groot of klein, naar volle tevredenheid kan uitvoeren. Zo bent u verzekerd van een snelle en op maat gemaakte oplossing voor al uw installatiebehoeften.

Hier vindt u een overzicht van de lopende of afgeronde projecten.

Bekijk alle projecten

24/7-service van een erkend bedrijf

Ons installatiebedrijf onderscheidt zich door niet alleen tijdens reguliere werkuren, maar ook daarbuiten beschikbaar te zijn. Onze 24/7-service garandeert dat u ons op elk moment van de dag kunt bereiken, ideaal voor spoedgevallen en urgente problemen. Bovendien zijn wij KvlNL erkend en beschikken we over een KOMO-certificering, wat ons uniek maakt in de wereld van installatietechniek. U kunt dus vertrouwen op onze expertise en kwaliteit, ongeacht het tijdstip.

Schakel een expert in voor uw loodgieterswerk

Heeft u een ervaren loodgieter nodig? Neem dan contact op met ons team voor snelle en professionele hulp. Wij staan altijd klaar om u te voorzien van de beste service. Bent u zelf een vakbekwame loodgieter en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan horen we graag van u! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe loodgieters om ons team te versterken en onze klanten nog beter van dienst te zijn.