Kwaliteit, vakmanschap en service

Westerveld Installatietechniek is een jong en dynamisch bedrijf. Dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. Een breed pakket van diensten met 15 jaar ervaring. Wij onderscheiden ons door korte lijnen en persoonlijk contact.

In 2002 heb ik, Hans Westerveld, Westerveld Installatietechniek opgericht.

37026_0032

Als eenmansbedrijf, vanuit de schuur van mijn ouders in Luyksgestel, bediende ik de klanten uit zowel de particuliere als zakelijke sector. De zaken gaan voorspoedig en al snel treedt de eerste medewerker in dienst.

Na een aantal jaar is het bedrijf zo gegroeid dat de schuur bij mijn ouders niet meer voldoende ruimte bood. In 2009 zijn wij verhuisd naar de huidige lokatie aan de Elskensakker 1 in Bergeijk.

Momenteel telt ons team 10 enthousiaste vakmensen. Dit geeft de capaciteit voor grote projecten maar biedt daarnaast de betrokkenheid van een kleinschalig en gemotiveerd team. Dankzij de korte lijnen tussen de opdrachtgever en ons installatiebedrijf kunnen zeer snel beslissingen worden genomen.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Westerveld Installatietechniek. Wij zijn KvINL erkend en Komo instal gecertificeerd. Tevens zijn wij lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI).

De installateur van Westerveld Installatietechniek is deskundig en op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Als erkend leerbedrijf leiden wij leerlingen op in kwaliteit en kennis van zaken.

Werkgebied

Zoekt u een ervaren loodgieter in de Kempen? Dan bent u bij Westerveld Installatietechniek aan het juiste adres. Wij werken door heel de Kempen (Bergeijk, Eersel, Bladel, Reusel), maar realiseren ook met enige regelmaat projecten in Valkenswaard, Veldhoven en Eindhoven. Daarnaast beschikken wij over de juiste papieren om u ook in België van dienst te kunnen zijn.

Naast ons breed pakket van diensten, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar voor alle mogelijke noodgevallen zoals een lekkage, verstopping, dak lekkage of riool problemen. Ook beschikken wij over eigen cv monteurs die alle cv problemen kunnen oplossen of een cv ketel storing kunnen verhelpen.

Neem contact met ons op via de website, of bel ons gerust.