Mag ik me even voorstellen….

IMG_2757Hallo,

Ik ben Jordi van Grotel, 32 jaar en woonachtig te Riethoven. Daar woon ik samen met mijn vrouw Celina en sinds kort; een Westerveld-babynieuwtje, in juli zijn wij ouders geworden van een prachtige dochter genaamd Lilou.

Nadat ik geslaagd was voor de vmbo opleiding, wist ik niet gelijk wat ik wilde doen. Na het bezoek aan verschillende open dagen van vervolgopleidingen, kwam ik uit bij het vak installatietechniek. Dit sprak mij wel aan! Ik heb eerst 4,5 jaar bij een ander installatiebedrijf gewerkt en ben toen in contact gekomen met Westerveld.
Nu zit ik alweer 15 jaar met plezier in het vak en het is tot op de dag van vandaag nog steeds leuk en leerzaam.

Afgelopen februari heb ik mijn eerste jubileum bij Westerveld Installatietechniek gehad. Alweer 10 jaar in dienst! Begonnen als monteur en doorgegroeid naar werkvoorbereider/bedrijfsleider.

Westerveld Installatietechniek is een mooi bedrijf met een brede kennis in de installatietechniek. We richten ons niet alleen op het loodgieterswerk zoals water, gas en riool maar ook op centrale verwarming, sanitair, groene voorzieningen, ventilatie en zink/dakwerk. Ook de werkzaamheden i.v.m. verduurzaming zoals “gasloos” bouwen in de vorm van aardwarmte komt steeds meer voor.

Westerveld Installatietechniek is een mooi, leerzaam en energiek bedrijf met een fijn team.
Op naar volgende 10 jaar bij Westerveld!

Met vriendelijke groet,

Jordi van Grotel