• CO-gecertificeerd
  • Allround installatiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar

Bent u op zoek naar een uitdagende functie als cv-monteur in Bergeijk? Westerveld Installatietechniek zoekt een geschikte kandidaat voor onze vacature voor cv-monteur. Wij willen ons team versterken om de groeiende vraag naar onze diensten in Bergeijk te voldoen. Als cv-monteur speelt u een belangrijke rol in het leveren van kwaliteitswerk en klanttevredenheid.

Heeft u interesse in deze vacature?

Vul ons contactformulier in!

Wie zoeken wij voor de vacature voor cv-monteur?

De vacature voor cv-monteur bij ons bedrijf is gericht op het leveren van veelzijdig en divers werk, voornamelijk aan particuliere klanten. Als cv-monteur bent u verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van centrale verwarmingssystemen. Tevens bent u inzetbaar voor het oplossen van storingen, ongeacht het tijdstip. We zoeken iemand die flexibel, ervaren met cv-ketels, gemotiveerd en klantvriendelijk is. Om een impressie te krijgen van het werk dat wij uitvoeren kunt u onze eerdere projecten bekijken.

Hier vindt u een overzicht van de lopende of afgeronde projecten.

Bekijk alle projecten

Wat hebben wij te bieden?

Als cv-monteur bij ons bedrijf in Bergeijk kunt u rekenen op een salaris dat overeenkomt met uw functie. Wij bieden een gezellig team met een prettige werksfeer en de mogelijkheid tot diverse opleidingen. De technologische ontwikkelingen in de installatietechniek staan niet stil en daarom is er ook ruimte voor uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit geldt voor al onze vacatures.

Solliciteer direct op onze vacature

Heeft u interesse in de vacature voor cv-monteur? Stuur uw cv en motivatie naar info@westerveldinstallatietechniek.nl. Wij verwelkomen uw sollicitatie graag en zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. Naast de vacature voor cv-monteur hebben we ook vacatures voor loodgieters en onderhoudsmonteurs. Mis deze kans niet om deel uit te maken van ons dynamische en groeiende team in de installatietechniek.