• CO-gecertificeerd
  • Allround installatiebedrijf
  • 24/7 bereikbaar

Bent u op zoek naar een uitdagende rol als onderhoudsmonteur in Bergeijk, vlakbij Riethoven? Westerveld Installatietechniek heeft een vacature voor onderhoudsmonteur openstaan. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die deze rol met enthousiasme en vakmanschap kan vervullen. Als u een passie heeft voor techniek en onderhoud, dan is deze vacature voor onderhoudsmonteur de perfecte kans voor u.

Heeft u interesse in deze vacature?

Vul ons contactformulier in!

Wie zoeken wij voor de vacature voor onderhoudsmonteur?

Deze vacature voor onderhoudsmonteur omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden. U zult betrokken zijn bij het onderhouden van diverse installaties, waaronder warmte-, water- en gasinstallaties. Ons installatiebedrijf biedt een veelzijdige en afwisselende baan aan, waarbij geen dag hetzelfde is. Als onderhoudsmonteur speelt u een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van onze diensten. Uw expertise zal helpen bij het voldoen aan de groeiende vraag naar onze gespecialiseerde diensten.

Hier vindt u een overzicht van de lopende of afgeronde projecten.

Bekijk alle projecten

Wat bieden wij?

Als onderhoudsmonteur bij ons bedrijf kunt u rekenen op een salaris dat overeenkomt met uw functie. Wij bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden en de kans om te werken in een gezellig, betrouwbaar en klein team. Ons team bestaat uit allround-installatiemonteurs en loodgieters, die allemaal een passie hebben voor het vak.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de vacature voor onderhoudsmonteur? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar info@westerveldinstallatietechniek.nl. Naast deze vacature hebben wij ook andere vacatures in de installatietechniek, zoals voor de vacature voor cv-monteur. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om direct te solliciteren op deze veelbelovende positie.